Der er mange ting at overveje når det kommer til at forskønne ens bolig, hvad enten der er tale om en tagrens, eller om andre forbedringer af større eller mindre grad. I denne artikel ser vi nærmere på fordelene ved en tagrens, samt nogle andre gode tilføjelser og forbedringer af din bolig.

Fordelene ved en tagrens

Der er flere gode fordele ved en tagrens, der i bund og grund vil sikre et sundere og mere holdbart tag. Det øger levetiden og holdbarheden på taget, så du undgår slitage, skader, og i sidste ende dyre renoveringer og udskiftning af tagbelægningen.

Dertil vil en tagrens være med til at forskønne dit tag, så du kan få et tag der ser ud som næsten nyt igen. Et gammelt og beskidt tag kan være meget grimt at se på, og være med til at bryde den ellers pæne facade på huset og husets omgivelser.

Med en tagrens slipper du for en udskiftning af taget, hvis du gerne vil have et pænt tag igen. Tagrens giver således både et pænere tag, men vil samtidig også kunne spare dig for penge, hvis alternativet var en udskiftning af taget.

Hvad koster en tagrens

Prisen på en tagrens afhænger først og fremmest af, hvorvidt du selv står for din tagrens, eller om du lader en professionel om arbejdet. For at opnå det bedste resultat er det mange gange bedst at gøre brug af en professionel, men har du modet på det, og ikke mindst kompetencerne, kan der altså være gode penge at spare på en gør det selv tagrens.

En gør det selv tagrens koster i omegnen af 50-75 kr. pr. m2. Her vil det være prisen på materialer, der vil være den eneste udgift. Vælger du i stedet at lade en professionel om at udføre din tagrens, så koster en tagrens i omegnen af 100-150 kr. pr. m2. Bemærk at priserne er inklusiv alge- og mosbehandling.

Sådan udføres en tagrens

I det følgende har vi set nærmere på det vigtigste ting at holde for øje, hvis du ønsker at stå for din egen tagrens. Se mere om en gør det selv tagrens nedenfor.

  1. Gennemgå taget for slitage og skader
  2. Klargør taget til tagrens ved at tømme tagrender, nedløbsrør mv.
  3. Rens taget med en højtryksspuler

Andre gode forbedringer til boligen

Tagrens er blot en af mange gode tiltag, der kan være med til at forbedre din bolig. I det følgende ser vi nærmere på nogle få af de mange andre tiltag, der kan være fordelagtige at tilføre din bolig.

For det første kan det være en god ide at overveje nye varmekilder i dit hus, for at kunne spare på din varmeregning. Her kan varmepumper være en god løsning. Dertil kan et myggenet i boligen være fantastisk om sommeren, og her anbefaler vi et magnetisk myggenet. Se meget mere om hvordan magneter virker på https://larko.dk/, der er eksperter inden for magneter.

Comments are closed

Latest Comments

Der er ingen kommentarer at vise.